RETURNING GUESTS LOG IN:  PASSWORD: 
FREE REGISTRATION LOSE YOUR PASSWORD?
Highlights    View All Artists    Calendar of Events    Promote an Event    Sample Dedications
  World Music Days Artists

Click Here to go Back to Alphabetical List


Santi Arisa
Hometown: Manresa (Barcelona)
Web site: http://www.santiarisa.com/
View World Music Days Events for this Artist

Biography:
Santi Arisa és un músic català i popular baterista, també és cantant, compositor, promotor i actor.
La seva carrera va començar, quan tenia catorze anys, amb la fundació del grup Santi Arisa y su ritmo. Des de molt jove actua amb diverses formacions, l’Orquestra Club San Remo, l’Orquestra Club Virginia i l’Orquestra Internacional de Maravella.
En la seva extensa carrera professional destaca la fundació d’emblemàtics grups com Fusión, La Tribu, Lakatans, Pegasus; tots ells de formació i estil diversos amb els que explora diferents facetes de la música, des de fusió jazz-rock fins a la música contemporània.
Durant anys ha estat considerat per les revistes especialitzades com la Revista Popular 1 i el diari El País el millor bateria de l’estat espanyol.
Ha estat pioner en iniaciatives de difusió de la cultura catalana. Entre elles cal destacar la creació de Sardanova amb la que intenta aportar a la composició sardanística instruments provinents del rock i del jazz incorporant nous elements rítmics que en ser ballats afavoreixen la recuperació dels Punts Lliures de la Sardana tradicional. Tanmateix ha estat premiat per tal iniciativa i per altres creacions. Ha musicat poemes d’autors catalans.
Santi Arisa ha dut a terme creacions espectaculars com: L’ondulant ritmós, Live gongs, Vela bidons el Concert per a 100 bateries… Així com també ha treballat en el món de la docència musical on ha sigut un dels pioners en l’ensenyament de la música moderna.
Ha composat músiques de pel·lícules (Orquestra Club Virginia, Cain, Subjudice, Pepe Guindo…), per a produccions de Club super 3, per a sèries de televisió i esdeveniments importants com els Paralímpics de Barcelona 92 i la Ignauguració de les Olimpíades de Policies i Bombers de Barcelona 2003. Té editats una cinquantena de discs amb importants segells discogràfics.
Recentment ha inaugurat l’Auditori Santi Arisa a Castellnou de Bages. Amb aquest projecte el músic català col·labora, des d’una altra vessant, a la promoció, divulgació i creació tant de la música com de la cultura en general.Santi Arisa
Bookmark and Share
 

 

© 2007-2017 DANIEL PEARL FOUNDATION | TERMS OF SERVICE | PRIVACY POLICY